söndag, augusti 19, 2012

ännu en sådan där underbar söndag.

Svärföräldrarna bjöd på paella med diverse av havets läckerheter i afton. Söndag är likamed söndagsmiddag. Själv är jag dock rätt skeptiskt till de där små bläckfiskarna med tentaklerna kvar, och avnjöt en vegetarisk variant tillsammans med svägerskan istället.

.
Bokade in en surströmmingskväll på onsdag. Har en vän som jag tror blev väldigt nöjd över de planerna, då hon tjatat om denna ruttna fisk sen jag lärde känna henne för två år sedan. Själv är jag inte överförtjust, med gillar brödet, tillbehören och själva grejen med det.

Dessutom har vi kräftskivor inbokade både på fredag och lördag (!) - jag äter visserligen inte det heller, men älskar Västerbottenostpaj - och det är en typiskt sidorätt på kräftskivor. Söndag kommer dessutom italienarens ena kusin på besök med respektive och en stöstskön liten dotter, blir en trevlig middag med osso buco och polenta tillsammans med dem och svärfamiljen. 

Det känns som om vi har vad vi gör i veckan. Jag gillar't!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: