torsdag, juli 26, 2012

semester baby, semester!

Eller, semester kanske är att överdriva. Jag, Italienaren och hunden åker upp till Dalarna imorgon eftermiddag, lämnar över minsta pälsbollen till Mari. (Stort tack!) Jag hoppas att Dalarna kommer bjuda på kvalitetstid, bärplockning och fint fiske. Som jag slipper rensa. Fisk är trevligt att fånga, äckligt att rensa, underbart att äta.

Jag kommer alltså inte blogga under helgen. Men jag är lätt att hålla koll på, ni hittar mig på Instagram under @viktoriacederberg. Där kommer jag uppdatera. Jag lever genom fotografier, fotograferar för att leva. Garanterar även en bildbomb när jag kommer hem, lovar att kameran kommer följa med mig under helgen.

Förövrigt är han hemma igen, Italienaren. Tillbaka till Västerås för att träna, gå på trubadurkväll och ha möte. Och sedan vända tillbaka till Dalarna med mig i hasorna. Ska bli helt underbart att somna intill honom ikväll igen, jag sover så mycket bättre i hans sällskap!
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

whats. her. face. sa...

Tänkte att om jag dricker tillräckligt mycke vin vågar han sig kanske inte i närheten av mitt ansikte :)
Tror nog jag ska klara av han i två nätter, måste bara komma ihåg att fylla på allergimedurcinen och gömma toarullen :)