fredag, juli 13, 2012

power meet

Förra helgen var det Big Power Meet här i Vilda Vässan. Staden invaderad av bilar, skothögar, vrålåk och finglidare. Plus miljontals raggare, allmänt läskigt folk och massor av bilentusiaster. Vi rullade ut med beachbuggen - alias Loppan - och spanade läget.

Sen att alla bilar inte rullar är väl bara en detalj. Att det hänger ut folk genom alla rutor, sitter människor på bagageluckorna och det skådas alldeles för många herrar i bar överkropp hör helgen till.

Såg ett riktigt åbäke till bil, en riktigt skabbig historia - som jag inte lyckades ta kort på - med massa saker (läs: skräp) fastspändt på taket och jag brast ut i mitt hat mot alla dessa trash-bilar. Sedan såg vad jag det stod målat över hela sidan på denna rishög till bil. "Skellefteå"...

Gormar bäst som gormar sist.


Det är kul att åka runt, kolla på bilarna. Det är mindre kul att ta sig till och från jobbet utan långlånga omvägar runt de värsta bilköerna. Det är tragiskt att se nedskräpningen som denna helg resulterar i. Och det är skönt att det bara är en gång per år.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: