måndag, juli 23, 2012

monday, oh monday / fitnessfighten, dag 23

Jag var på ICA Maxi redan tjugo över åtta i morse. Med pensionärerna och ett par byggarbetare som handlade bullar till förmiddagsfikat. Där stod jag och klämde på frukten och plockade sallad till lunchen. Har inte lagat mat på hela helgen, heller inte handlat. Kylen ekade tom och jag behöver både två mellanmål och lunch för att överleva dagen. Hittade Piel de Sapo bland melonerna, och den var helt fantastiskt. Sådär alldeles perfekt söt. Har ni inte provat den - gör det. Kostade på ICA Maxi Erikslund bara en tia kilot, dessutom.

Blev sen träning idag. Lite motivationsproble hade jag, som mest berodde på en krånglande mage. Var rädd att stackarn på träningscykeln bakom mig skulle haka loss cykeln och försöka fly huvudstupa ut ur träningssalen om någon lilten olycka skulle råka hända. Minsta lilla och han skulle veta. Två personer i ett rum, är det inte den ena är det den andra. Typ. Som upplagt för pinsamheter. 

Så jag vågade inte riktigt. Löpsteget på andra konditionsdelen var något återhållsamt. Tog i desto mer på alla de härliga axelövningar som är nya favoriterna. Har insett att jag skaffat mig muskler. Och min spegelbild är inte sig lik längre. Ni kanske inte ser så stor skillnad, men jag gör - och det är det viktigaste!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: