måndag, juli 09, 2012

grillmästaren

Italienarens faster och man agerar grillmästare för City Gross, och deras turné landande i Västerås ikväll och hela släkten mötte upp och smakade av alla godsaker. Helt perfekt för mig som äter större delen protein i mina måltider! 

Kollade läget nere vid Mälaren, njöt av sommarkvällen och varandras sällskap. Bara det att jag saknar min familj otroligt mycket just nu. Jag tror mycket beror på det tråkiga besked jag fick i helgen, när man inser hur kort tiden vi har tillsammans kan vara. Ta vara på den, allihopa.

Älskade familj. Kom hit?
Dagens utefitta, som svärfar skulle sagt. Tröja från Monki, jeans från VeroModa. Skinnväska från Åhlens och bootsen är från Bianco. Klocka, Stadium. Solglasögonen är RayBans. Fotograf, Italienaren.  

Kvällen har varit bra, har bara väldigt ont i kroppen. Hård träning ikväll, dessutom stod det någon på ena löpbandet under mitt andra konditionspass och jag skulle minsann visa honom att jag inte alls vade dålig kondition.Vilket jag har. Vilket jag verkligen har. Men jag vägrade visa det, så jag ökade bara tempot och tog ut steget ytterligare. Dumheter!Det finns många anledningar till varför jag älskar min sambo.
Två av dem är hans leende och glimten i ögat.


__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: