lördag, juli 14, 2012

gästblogg: italienaren

Det är ni som är de konstiga, det är jag som är normal!

                                               
Okej jag ger mig, jag är inte som andra...

Idag så får vi besök från olika håll i världen. Min moster och hennes fem(!) flickor kommer  på besök till det Sundbergska residenset och då är ändå en av flickorna kvar i Stockholm och jobbar! Sex stycken tjej kusiner på min mammas sida alltså. Ni kan förstå att jag haft en jobbig barndom som gjorde att jag redan från start hamnade i underläge. Skämt åsido så har jag inget att klaga på alls där, har haft många fina och trevliga minnen från min barndom speciellt i deras stuga med enormt bra fiske:).

Nuförtiden bor min moster i Dallas och en av kusinerna jobbar i Thailand. Så det blir av förklarliga skäl inte så ofta som man träffar den delen av släkten. Släkten som är på pappas sida håller mest till i dalarna, som dom tokiga masar dom är!

Det är på mammas sida som den Italienska delen kommer ifrån, för att ytterligare lägga en internationell touch på det hela. Nog om släkten för denna gång.

Flytten har gått lite i stå på sista tiden, då vi båda har tränat väldigt mycket och jobb på det. Det är alltid svårare att motivera sig till det där sista som ska göras t.ex tavlor och småhyllor.

Jag har precis i detta nu njutit av en frukost på den underbara balkongen. Frukosten bestod av kaffe och två mackor med kaviar och tomat.
Trivs riktigt bra i nya lyan måste jag säga, den kommer bli riktigt bra när vi är klara med den!
Det var allt för den här gången!

Remember to keep on ROCKING in the free world!! //The Italian

Inga kommentarer: