tisdag, juli 31, 2012

fitnessfighten, resultatet

Nej, dessa bilder är inte lätta att lägga ut. Det tar emot. Jag har funderat fram och tillbaka hela dagen. Ska jag eller ska jag inte, ja eller nej, bra eller anus. Det jobbiga är egentligen före-bilderna. Fast samtidigt är det förbi, jag ser inte så ut längre. This is me now..

Fitnessfigten, juni 2012.
Vikt: -2,5 kg.
Midjan: -8cm
27/30 träningspass genomförda.

Klev upp imorse, svor över att jag se senaste tio dagarna gått upp (!) i vikt, trots träning och bra kost. Var förbannad när jag väckte italienaren och tvingade honom att ta bilder på mig. Kastade snabbt in bilderna i datorn och fick nästan en chock. Herregud. Har jag gjort den förändringen på 30 dagar?

Ni som är sugen på att testa Fitnessfighten - gör det! Klicka er in här, anmäl er och starta era nya liv. Det kostar blod, svett och lite tårar - men ger så mycket tillbaka!
__________________________________________ Viktoria

8 kommentarer:

Maria sa...

Bra jobbat bruden!!

Cillan sa...

Bra jobbat!

Jennie sa...

Visst fattar du hur bra du är!!

Johanna sa...

Du är ju grym bruden!

Johanna sa...

Du är ju grym bruden!

Åsa sa...

Jävlar! Grymt imponerad! Bra jobbat bruden!

camilla sa...

O well hello pretty girl!
Jäklar så duktig du är!

Det är otroligt motiverande att se, -2,5 kg låter inte mycket,men vilken skillnad!
Starkt jobbat hjärtat <3

Karin sa...

så himla bra jobbat!