måndag, juli 09, 2012

fitnessfighten, dag 7 8 & 9

Det här med att kombinera Fitnessfighten tillsammans med en hel helgs umgänge och middagar på bortaplan har gått bättre än förväntat. Har umgåtts med Italienarens familj, släkt och vänner större delen av helgen, samt hunnit med en middag med Nordinskan och ett biobesök - mer om helgens alla eskapader senare ikväll!

Men den italienska svärfamiljen är så snälla - och bryr sig verkligen om vad jag äter och inte. Så det har gått oförskämt bra. Har ätit mer frukt än jag borde visserligen, då jag bytte ut ostarna, salamin och rödvinet mot fruktsallad och vaniljkesella.
Jag fattar det där med att frukt innehåller fruktsocker och kalorier även det, men tror jag tillgodoräknar mig de kalorierna när jag tar mina hundpromenader. Att bara titta på när de andra äter och dricker är smärtsamt - hur tjurskallig jag än är. Så en stor portion fruktsallad fick det bli.

Jag tror att nyckeln till att lyckas med maten och umgänget tillsammans med Fitnessfighten handlar om att prata om det. Berätta varför du kanske petar i maten, väljer bort vissa saker - och gör det gärna innan du kommer dit! De flesta människor är väldigt stöttande, och vet de bara om att du inte vill att salladen ska vara dränkt i dressing eller köttet stekt i smör - så hjälper de dig säkert gärna!

Träningen flyter på bra. Lastade på rätt bra igår på gymmet och har problem med trappor idag, samt att träningsvärken i magen är från helvetet. Hindrar mig visserligen inte, ska stra byta om och springer ner för dagens pass. Imorgon blir det morgonträning igen, har redan lite ångest..

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: