torsdag, juli 05, 2012

fitnessfighten, dag 5

Idag har jag haft lite svårt att få i mig maten. Tror det beror på att jag haft problem med magen i två dagar, någonting bråkar. Men gymmet gick bra, även om det var lite motigt att gå ner dit. Imorgon måste jag satsa på morgonträning, jag har annat att syssla med på fredagkväll än att träna - känns rätt jobbigt. Gissar att mina tjugo minuter på löpbandet kommer gå sakta sakta..

Ingen kan vara snygg jämt.

Köpte jordgubbar utanför IKEA i eftermiddag, som jag avnjöt tillsammans med kesella bladat med lite vaniljpulver. Det var nästan som att äta glass! Kan absolut tänka mig att mixa kesella med jordgubbar och vaniljpulver, och sedan frysa in det - måste ju bli rätt glassigt. Någon med erfarenhet?
Dag fem avklarad i alla fall, än så länge känns det oväntat smidigt. Visserligen rätt slut efter gympassen, men det är bara härligt! Snart börjar första stora utmaningen - helg. Framförallt, helg med den utökade italienska familjen som sällskap!
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna - Mitt liv sa...

Du är grym! Och snygg när du tränar! Lyxigt med ett gym i källaren förresten :)