onsdag, juli 04, 2012

fitnessfighten, dag 3 och 4

Igår var träningen skitjobbig, rent ut sagt. Bara sådär jävla pissjobbig. Främst andra konditionspasset, den kändes omöjlig (träningen är uppbyggd på kondition, styrka, kondition, styrka, styrka). Idag var det tvärt om, trots att jag varit illamående större delen av dagen. Andra konditionspasset idag gick hur fint som helst, jag testade jogging och insåg efter närmare tolv minuter att mina tio minuters kondition sedan två minuter redan var över. Hepp hepp!


Kvällsmålet fick bli en smoothie idag. Smaka fint! Har lite dåligt med keso i kylen, och jag behöver den imorgon på jobbet - måste komma ihåg att handla.

Jag åt fullkornspasta igår och idag, tillsammans med någon typ av köttfärssås. 25gram pasta är verkligen inte mycket. Bulgur känns bättre, det upplevs mer på tallriken. Det känns mentalt bättre. De där 25 grammen pasta är typ bara några skruvar, fyra tuggor och så borta.

Men annars är det inga problem med kosten. Det är väldigt likt den kost jag ätit större delen av året och känns inte allt för jobbigt. Saknar Cola Light bara. Jag får tydligen inte konsumera sötningsmedel, bittert bittert.

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: