torsdag, juli 26, 2012

fitnessfighten, dag 26 / the end is near

Idag fick/skulle vi komponera våra egna träningspass utefter de övningar vi gjort under den här månaden. Jag har verkligen gillat att ha ett färdigt pass att följa, så jag bytte bara ut två övningar från gårdagens träningspass, så var jag nöjd. Triceps push-ups blev flyes, en magövning byttes ut till klassiska sit-ups. Måste påminna mig själv att innan detta är över spara ner alla övningar. Då kan jag sätta ihop mina egna träningspass för framtiden.   
För träningen kommer jag inte sluta med, bara för att måndan är sista dagen på Fitnessfighten. Jag ser ingen superskillnad på vågen, heller inte på måttbandet. Men min kropp förändras och det gillar jag. Konditionen blir bättre, jag blir starkare. Musklerna börjar synas och äntligen ser jag en chans till att definera min kropp mer.

Och kosten. Nej, jag kommer inte att slava efter Fitnessfigtens kostschema på heltid.  Dock älskar jag mina rutiner, mina keso- och kvargmellanmål, mina husmans till frukost. Men jag hatar nolltoleransen. Jag tycker det är besvärligt att inte "få" äta tacokrydda, dipmixer och krossade tomater. För de innehåller socker. Dessutom vill jag kunna äta på restaurang och njuta, köpa smågodis till biobesöket och kunna sippa på ett glas rött på balkongen tillsammans med en bra bok. Och det kommer jag göra, även om jag samtidigt inte kommer spåra ur och bli mitt vanliga kolhdratstinna jag. Nej i höst blir det fortsatt fokus på träning och ett i överlag hälsosamt leverne. Jag älskar't! 
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna - Mitt liv sa...

Härligt Vickan! Avundsjuk på ditt jävlar anamma!