onsdag, juli 25, 2012

fitnessfighten, dag 25 / back in business

Jag lever igen. Huvudvärken har legat lite i bakgrunden idag, men jag har motat bort den med en lämlig dos Alvedon. Jag sov nästan elva timmar i natt, jag tror att jag behövde det. Sover sällan mer än 6-7 timmar, så om jag sover så länge en natt så är det kroppen som ber om det.

Har gjort en olämpligt stor skål med jordgubbar, melon, banan och kesella med vanilpulver. Men hur olämpligt stor den är, så är den välbehövlig.

Träningen idag gick bra. Typ. Mina knän och fötter gnäller när jag springer, och har gjort så de senaste dagarna. Och löpbandet är den enda cardio jag mäktar med, jag får mentala problem av crosstrainern och cykeln får mig att kräkas av tristess. Roddmaskinen gör mig mer gråtfärdig, så kvar är faktiskt bara löpbandet. Konditionen är inte längre det stora problemet - och det är skönt!

Men styrkan är underbar. Jag känner mig starkare för varje pass, utmanar mig själv hela tiden. Har dock inte rikigt kommit fram till hur jag ska göra i helgen, då jag och Italienaren tänkt åka upp till Dalarna för en helg med fiske, svamp- och bärplockning. Jag får väl lyfta lite stockar, eller nått. Ha!

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: