torsdag, juli 19, 2012

fitnessfighten, dag 19

Dagens nya övning var jobbig. Och svår! Jag lyckades inte hålla svanken i golvet och belastade därmed ryggen på ett negativt sätt. Måste hitta ett bra rätt att klara den imorgon. På tal om imorgon. Fredag betyder morgonträning, jag ser helst att jag har kvällen fri från tråkiga "måsten".  Morgonträning innebär att väckarklockan ringer 05.40, så jag ska strax krypa i säng.
Köpte två lådor närodlade jordgubbar utanför ICA Maxi idag. De smakade helt gudomligt. Dessutom var jag nöjd att få duka upp kvällsfikat till mig och Italienaren på den fantastiska brickan från IKEA. Jordgubbar, honungsmelon och minikeso. Värsta lyxen!

Har lite ångest inför vägningen imorgon, då jag inte tror att resultaten är så fantastiska som jag vill att de ska vara. Skyller på min PCOS (en hormonsjukdom), att jag bygger - för att vara tjej - mycket muskler vid träningen och därför inte märker skillnad på vågen. Eller något liknande. För maten sköter jag. Och träningen. Därför borde resultaten komma! 

Sov gott allihopa, det ska jag efter kvällens tuffa träning!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: