onsdag, juli 18, 2012

fitnessfighten, dag 18

Träningen gick helt okej idag. Men mitt sockersug, ack detta sockersug. Vem påstår att det är värst de första dagarna? Ständig plåga, det är vad det är. Har egentligen inte ätit särskilt mycket godis under hela våren, men har jag haft sådant här hysteriskt sug så har jag unnat mig något i stil med åtta väl valda smågodisar. Men nu "får" jag inte.

Sällskap till kvällsmålet.

Däremot gav jag efter för cola light-suget ikväll. Tack älskade italienare som tog sig tiden och omvägen att köpa en cola light till mig. Den smakar helt magiskt. Fantastiskt. Underbart. Som att dricka solsken, världsfred och ljummen sommarbris.

Igår såg jag mig i spegeln och tyckte att fan, det tar sig - kroppen börjar ta form. Ikväll tittade jag i samma spegel men med helt annat resultat. Jag såg lika oformlig ut som förr, och dallrade gjorde det också.

Tänk så mycket dagsformen kan påverka sin syn på sig själv. Och sedan är frågan, blir man någonsin helt nöjd - eller kommer man alltid vilja träna bort det sista, forma lite mer eller tighta till något? Jag vet inte. Det kvarstår att se i mitt fall. Jag ger det till nyår. Är jag inte nöjd då så kommer jag aldrig att vara det!

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

camilla sa...

Det är fasen knepigt det där, hittade en bikd på mig själv när jag hade helt platt mage oxh några "nästan" synliga rutor. Skit snygg var jag! Men jag minns exakt vad jag tänkte då, fan vilken fläskmage jag har! Det är såå galet vad hjärnan kan spela spratt med en. Du är alltid vacker!! <3