tisdag, juli 17, 2012

fitnessfighten, dag 17

Jag var ruskigt mycket snyggare innan, men lika snygg som jag var innan - lika bra mådde jag efter. Fyllde dessutom på depåerna med svenska jordgubbar och minikeso efter träningen. Jordgubbar är fantastiskt, men var köper man de godaste/prisvärdaste jordgubbarna i Västerås? Har Västerås ett Skråmträsk där man får plocka själv och betala efter hur mycket man plockar?


Har haft ett bisarrt jäkla sötsug i flera dagar nu. Blev inte bättre när Italienaren önskade sig en Ben&Jerrys Dough-ble Whammy till söndagsmys. Jag år fruktsallad, att tillägga. Sur som ett bi och bittrare än någonsin förr! Idag på ICA hade jag bestämt mig, jag skulle få köpa fem lösviktsgodisar. Men när jag väl kom fram till smågodiset blev jag bara förbannad och tågade förbi.

Tjurskallen vs. Godissuget, 1-0!

I övrigt fungerar maten bra. Äter visserligen fortfarande "för mycket" frukt och bär, men påstår också att hundpromenaderna väger upp det. Sen om mina påståenden stämmer vet jag inte, men jag låtsas det i alla fall. På fredag har 2/3 av tiden gått och nästa invägning. Tror inte vågen gör så stor skillnad mot förra gången, men jag tycker mig se en förbättring!  
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: