söndag, juli 15, 2012

fitnessfighten, dag 15

Har precis kommit upp från dagens träningspass, skönt att veta att vi är halvvägs idag. Det har varit lite motigt att gå ner i gymmet senaste dagarna, men gått oförskämt bra när jag väl varit där. Träningsvärken är hemsk, både armhävningar och dips har kommit in i träningsprogrammet senaste dagarna - och det känns kan jag lova!
Dagens lunch är rester från igår. Italienska familjens hemgjorda (!) salsiccia, ungsrostade grönsaker och tzatziki gjord på kesella. Jag är otroligt tacksam att mina fina svärföräldrar gör egen korv, då jag älskar korv - som inte alls är Fitnessfighten-godkänt, egentligen. Men hemgjord salsiccia är bara gjord på kött, kryddor och lite rödvin och jag äter den med gott samvete.

Som sagt, halvvägs genom Fitnessfighten nu. 15 dagar av 30 avklarade, inte ett enda träningspass har jag slarvat med. Jag känner mig stark, främst psykiskt. När de andra igår drack vin och åt ost, njöt av rabarberpaj med vaniljvisp så klappade jag mig själv på axeln för espresson, vattnet och keson med nektariner. Det är värt det, jag tycker verkligen att det är värt det.

__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att det går så bra även när det är "fest"! Kram mam

Emma sa...

Det är nästan lite galet så duktig du är. Hejja!