tisdag, juli 10, 2012

fitnessfighten, dag 10 - första vägningen

Dag 10 - och vägning. Och mätning. Vågen visade på -2,5 kg, och midjan hade minskat med 2cm. Hade hoppats på fler centimeter, men jag hoppas att de kommer.

Som de flesta av er vet, så startade jag på en betydligt högre vikt när min resa började, en vecka in på det här året. Fram till mitten av maj var jag rätt nördig med vad jag stoppade i mig, men tränade ingenting. Andra halvan av maj och juni har jag haft "paus", och nu kör jag Fitnessfighten på högsta växeln.

Jag hade en målvikt, redan i januari. Den tänkte jag nå innan den här månaden är slut. Och jag har en ny målvikt. Ännu inte högt uttalad, ännu inte datummärkt. Bäst-före sätter jag när den här månaden är över, och jag vet var jag (vågen) står då. Jag tror att jag med hjälp av träning och bra mat kan bli hur jävla snygg som helst!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: