måndag, juni 18, 2012

yada yada yada

Vädret känns sådär. Men tydligen ska det bli bättre innan helgen. Jag vägrar fira midsommar med långkalsonger och regnjacka. Jag vill ha tygskor, min fina blommiga tunika från Rutstore.se och shorts. Kanske långbyxor och en kofta om jag måste klä på mig framåt kvällen.  
Gårdagens söndagsmiddag bjöd på mango chutney-kyckling och vin. Och midsommarplanering. Jag har lovat fixa gubbröra, jordgubbstårta och klippa med mig gräslök från trädgården. Det ska jag nog klara! Ser mest fram emot att göra jordgubbstårtan, synd bara att det är svårt att vara kreativ med en jordgubbstårta. Jag skulle kunna göra massa olika tårtor.. och cakepops! Jag vill prova göra cakepops. Kanske jag måste testa. Vet visserligen inte om jag har tid i veckan, men någongång!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: