tisdag, juni 19, 2012

tillsammans på fotboll.

Jag vet inte om jag har pli på honom, om det är så att jag brukar bli förbannad eller om han bara är omtänksam, men igår frågade han snällt om han fick spela Korpen ikväll med en polares lag. Självklart, jag och fyrfotingen gillar att se Korpen och tog chansen att följa med.

Jag tittar på den mesta av den idrott som italienaren utövar. I morgon orkar jag nog dock inte, bortamatch mot Skinnskatteberg med Romfartuna, jag ska nog pyssla hemma istället! Skinkan i all ära, men jag var sisådär peppad på att åka dit för 1,5 timme.

Gandhi var lika lycklig/stressad som alltid att få komma ut bland folk. Han skrämde de som spelade på grannplanen, då bollen rullade fram till honom och han satte tänderna i den. Spelaren som skulle ta inkastet vågade inte plocka lös den från hans käkar, konstigt nog...
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Fanny sa...

Vilken fining ni har!! :-)