tisdag, juni 05, 2012

spridda skurar över hela landet

Jag hatar verkligen att dammsuga. Och att diska. Eller, främst att plocka bort allt, torka spisen och det andra runt om. Själva diskandet är väl inte så hemskt, men ändå. Hela grejen!? Och tvätta, hur kul är det? Jag glömmer nästan alltid bort att vi har tvättid, gissar att det är av den enkla anledningen att jag inte vill minnas och därmed inte vill tvätta. Nu har jag plockat upp tvätten ur torkrummet. Kört en diskmaskin. Men resten då?

Jag vill inte. Jag tycker verkligen det är så sjukt tråkigt. Samtidigt älskar jag när det är städat, diskat, fixat och snyggt. Det går inte riktigt ihop, men.. I nästa liv, då ska jag gilla att städa lika mycket som jag gillar att ha städat!
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna sa...

Men att diska är ju inte jobbigt när man har diskmaskin! :)