torsdag, juni 07, 2012

shopaholic hello!

Sitter och dregglar över nya gummistövlar på webben. Hittat en brittisk sida där stövlarna kostar £79, inklusive ett par tillhörande fleecesockar och frakt till Sverige. Hunterstövlar alltså. Jag vill ha ett par svarta höga adjustable, då mina vader är lite.. rejäla, och jag vill rymma byxor också.

Men det är ändå drygt åttahundra. Hittade en sida där de kostade £59, men då utan sockar och frakt till Sverige. Jag är hundägare. Jag gillar att gå i skogen. Jag tycker att regn är ganska mysigt. Och jag hatar att bli blöt om fötterna. Visst är det en ursäkt nog att köpa nya gummistövlar?

Får se efter flytten. När jag börjar få lön på riktigt. Det vore riktigt riktigt trevligt. Även om jag allra helst skulle vilja ha dem nu. Helst idag. Eller igår. Ni fattar..
__________________________________________ Viktoria

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken sida?:) Letar också ett par adjustable pga. mina vader:)

viktoria cederberg sa...

http://www.countryattire.com/shop-by-brand/hunter-boots.html

Den sidan! Ska tydligen funka bra med shippingen till Sverige också!

Johanna sa...

Vilken är den andra sidan då? Jag är inte intresserad av sockorna :)

Nimzo sa...

Hej! jag har handlat mina adjustable från Countryattire och jag kan rekommendera dem, snabbt och gratis frakt!

Nimzo sa...

Jag har handlat mina Adjustable hos Countryattire och det var snabb leverans och gratis frakt så dem rekommenderar jag!