onsdag, juni 06, 2012

onsdagslyx!


Har heft en alldeles förträfflig heldag med fina Nordinskan. Vi började dagen med bästa sortens frukost - den man äter på hotell! Ett besök på Elite och två timmar av goda pålägg, exotisk frukt, te, ägg, juice och yoghurt. Sedan spenderade vi dagen ute på IKEA och Erikslunds Shoppingcenter, spenderande de sista av mina duharvaritduktig-shoppingslantar från föräldrarna.
Spenderade även större delen av min examenspresent från svärfamiljen på ett par nya träningsskor från Nike. Jag älskar mina Nike Lunarglide som jag har idag, men de börjar vara ganska slitna. Blev ett par Nike Lunar Eclipse - hoppas att de  kommer vara mig lika kära, och varken ge mig skavsår eller ömmande benhinnor.

Nu blir det hundpromenad och fix, snart kommer Nordinskan tillbaka och vi ska laga middag och rabarberpaj. Är det nationaldag så är det!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: