tisdag, juni 05, 2012

mygghelvete

Nä. Jag gillar verkligen inte myggor. Snacka om att de kan förstöra den allra trevligaste av fotopromenader! Det kliar lite överallt på kroppen nu, risken är dessutom att de blir i storlek av en femkrona och kliar till dess att jag kliar sönder dem - de första för året brukar se ut så.


Jag är inte alls rädd för fästingar, även om jag säkert skulle gråta floder om jag hittade en på mig själv. Den dagen, den sorgen! Ormarna däremot. Jag är inte rädd för dem för egen räkning, men jävlar om de skulle försöka bita fyrfotingen - då skulle jag nog få panik. Note to self, lägg in numret till minst två närliggande vetrinärer i telefonen, samt Strömsholm. Jag har en hund med damp och ett gäng olika bokstavskombinationer, testa själv att hålla en sådan lugn och bära honom till bilen!?

Nej. Jag håller ögonen öppna efter huggormar. Har ännu inte sett någon här nere, men någon dag ska väl vara den första, tyvärr. Får hoppas att jag ser dem innan de ser min hund.
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Anonym sa...

Vet du att det finns tabletter man kan ha med i fickan och ge direkt, ifall hunden blir biten? Fråga din vetrinär annars :)