fredag, juni 08, 2012

murphey of movies.

Jobbade över någit idag, då vi haft printerproblem i veckan som löste sig i eftermiddag. Åkte förbi  Systembolaget och fyllde på med en ny bag-in-box. Bra-att-ha-vin, även kallat. Handlade grillad kyckling på ICA och åkte hem igen. Ut med hunden och sedan falla död ner i soffan.

Nu till saken. Jag brukar inte vara så kinkig med vilka filmer jag tittar på. Allätare, ser det mesta, och så vidare. Satte först igång ett drama, gav upp efter mindre än tjugo minuter. Testade med en skräck/thriller, gav upp ännu snabbare. Nu har jag två till filmer på kö, funkar ingen av de ger jag upp och går och lägger mig.

Risken är visserligen att jag somnar på soffan ändå, men det är okej.  
Soffan är ganska skön att sova på, dessutom har jag en fin fyrfoting till sällskap!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: