måndag, juni 04, 2012

måndagar kan vara bra dagar!

Idag har vi jobbat. Och jobbat. Och jobbat lite mer! Helt galet - och jag älskar det! Den var den största av orderhögar vi hade idag, men alla kom iväg när Posten kom strax innan klockan slog fyra. Kul att så många gillar Rutstore.se!
Fick fin-sallad till middag när jag kom hem. Jag gillar det där med att Italienaren är hemma idag och imorgon, han tar hand om hunden och lagar mat. Synd bara att han åker bort på onsdag och lyxen försvinner. Jag gillade verkligen att ha middagen serverad när jag kom hem!

Har tittat förbi finaste svärföräldrarna. Druckit en dubbel espresso. Skrattat åt sambon som skulle testa sätta upp tältet tillsammans med Kicki - bara för att sedan försöka packa ner det i lilla lilla tältpåsen igen. Det gick.. sådär. Gissar att när tältet kommer tillbaka efter helgen ligger det inte i påsen för ändamålet.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: