onsdag, juni 06, 2012

jag gillar hon den där helly.

När jag köpte mina nya snabba Nike-skor idag (bild kommer, finns just nu bara på Instagram, @viktoriacederberg) så var vi på Stadium Outlet på Hälla. Var första gången där, men absolut inte sista! Jag blev helt lyrisk. Vilka priser! Hittade en helt underbar Helly Hansen skal/regnjacka för tusenlappen som skulle göra mig riktigt riktigt lycklig.

Jag fattar inte hur det kommer sig att funktionsplagg får mig att gå igång sådär. Det är inte de mest spännande kläderna att bära, men de som jag verkligen får störst längtan efter när jag ser dem. Blir lyckligare av en snygg Helly Hansen-jacka än ett par nya byxor och några tröjor.

Lite har det kanske med åldern att göra. Jag vägrar numera att frysa när jag är utomhus och jag har lärt mig uppskatta kvalitetsytterkläder, även om jag väldigt sällan har råd att köpa dem. Och utomhus är jag ofta med tanke på att jag är hundägare.

Om jag får pengar över någon gång i sommar. Bara en tusenlapp. Då ska jag köpa en ny skaljacka som jag kan älska i resten av mitt liv.. Och får jag ytterligare en till över, så vill jag ha ett par svarta Hunter-stövlar.

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: