söndag, juni 17, 2012

den där om hjortronsylt och våfflor

Vi lyxade till söndagen med våffelbrunch. Plockade fram en påse hjortron ur frysen som jag kokade ihop. Vilken fantastisk lyx; våfflor, vispgrädde och hortronsylt. Mitt nyttiga leverna ligger på paus,men om två veckor är jag all-in igen. Till dess vill jag njuta, jag har absolut ingen som helst motivation att vara nyttig. 
Nu borde jag försöka snygga till mig och promenera över till svärföräldrarna. Italienaren är redan där, jag ville sitta kvar i soffan ett tag till och njuta av en lugn söndag. Se slutet på Australias Next Top Model och kramas med hunden som sover intill mig i soffan. Men det går sakta för mig, jag trives rätt bra här med bushunden intill mig..


__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: