söndag, juni 10, 2012

de där söndagarna.

Vaknade alldeles för tidigt imorse. Som alltid om jag har druckit alkohol. Konstaterade igår att det som gjorde mig skitfull förr - i detta fall, jägershots - får mig idag (äldre och visare?) att nästan bli halvnykter. Vågar nämligen knappt dricka mer efter en sådan, då jag vet att jag blir väldigt okontrollerat onykter av ren sprit. Så när jag vaknade efter fyra timmars sömn var jag inte alls bakis, bara väldigt trött.
Har spenderat eftermiddagen hos de där underbara svärföräldrarna, tillsammans med en god älggryta och pasta. Jag är mest bara glad att italienaren är hemma igen efter att ha varit på festivaläventyr sedan i onsdags. Första två dagarna var rätt sköna att vara själv, efter det har jag mest känt mig ensam här hemma. Fyrfotingar i all ära, men väl rengjorda öron är inte i närheten lika bra som det hångel jag ibland kan lura till mig från italienaren.
Han sitter klistrad framför TV'n, har nyss sett fotbolls EM och nu zappat över till Formel 1. Jag smiter ut med hunden och passar sedan på att åka iväg till ICA Maxi - det där med bilar som kör runt runt runt är inte min favoritsport..
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: