söndag, juni 17, 2012

datenight

Jag älskar Sjökrogen. Vi cyklade ner dit igår, åt varsin burgare och drack ett glas innan vi gick på bio. Vädret hade klarnat upp och kvällssolen sken över hamnen. What is there not to love? Dessutom hade jag det absolut bästa sällskapet jag någonsin kan önska mig - han den där italienaren som jag fortfarande är barnsligt kär i.
Vi såg Snow White and the Huntsman på nya Filmstaden. Bokade platser på rad nummer 6 - plusstolar. Helt klart värt de extra tjugokronorna. Enormt benutrymme och dessutom kunde man vika bak stolarna så att man nästan låg ner. Jag vet vilken rad jag alltid vill sitta på i fortsättningen..

Filmen? Jag gillade den! Charlize Theron är lika fantastiskt som alltid - om inte ännu bättre. Herr Huntsman fick mig att dreggla och Twilight-Bella var bättre än jag hade förväntat mig. Enda jag stör mig på är var hennes figursydda rock kommer ifrån. Låt älvor födas ur magen på fåglar och hjortar ha trädgrenar till horn. Men var fick hon den figursydda rocken ifrån?

Ungefär som att jag inte stör mig särskilt mycket på de dåliga wanna-be-Bond liknande 3-reklamerna på TV så mycket för de taskiga skådespelarinsatserna eller dåliga ideerna bakom som att de använder ordet "dom" i sina texter. Det heter de och dem. Fattar ni det eller? De och dem. DE OCH DEM!
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

signe sa...

Jag förstår hur du tänker, men hellre "dom" än att använda "de" och "dem" fel.. Jag slutar nästan läsa om någon gör det :)