söndag, juni 03, 2012

datenight!

Italienaren åker på Sweden Rock Festival på onsdagmorgon. Jag är inte helt nöjd över det. Sova utan honom är som bekant inte min favoritgrej och jag trivs ypperligt i hans sällskap. Så nej, jag tycker det är tråkigt att han åker bort i fyra nätter.

Så jag tog med honom på en datenight. Middag på Texas Long Horn och Prometheus i 3D på nya Filmstaden här i Västerås. Filmen var.. helt okej. Väldigt mycket Ridley Scott. Saknade Sigourney Weaver bara, med henne skulle rullen varit en helt komplett Scott-film.

Avslutade kvällen med ett besök på ICA Maxi (eller ICA Maski som älskade lilla Ellen skulle sagt, tillsammans med femton, seskton, sjutton och hamburgare på Mask). Romantiskt värre. I alla fall första och andra stoppet, ICA kändes inte fullt lika charmigt. Nu har vi båda stupat i soffan tillsammans med hunden och katten - den sistnämnda under soffan dock. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: