söndag, juni 03, 2012

candygirl

Sex grader, ihållande regn och åtta sekundermeter. Nordanvind! Helt perfekt väder att stå utomhus hela dagen och försöka kränga godisremmar. Helt ärligt - det gick.. sådär. Sockar, tjocksockar, gummistövlar. Legging, jegging och överdragsbyxor. Linne, långärmad tshirt, bomullsskjorta, huvtröja, fleecejacka och överdragsjacka. Buff runt halsen, mössa, fingervantar och tumvantar.  

Jag lyckades lura kylan nästan hela dagen. Sista timmen var ingen höjdare, men fram till dess gick det bra, så länge jag fick lämna in mina vantar på upptorkning och uppvärmning med jämna mellanrum. Kom hem och kände mig som en zombie, vilket jag tyvärr gör idag också. Och imorgon är det back to business igen, kommer bli rullt ös på Rutstore i veckan. Jag gillar det visserligen, men jag måste verkligen spendera den här dagen med att vila upp mig så att jag orkar!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: