onsdag, juni 20, 2012

cake pops!

För första gången har jag nu gjort cake pops, dessa med Ballerina Choko och 70% choklad som överdrag. Vissa doppades i jordgubbsströssel, andra fick ett mindre lyckat mönster av vit choklad. Kan någon förklara för mig hur jag gör för att smälta vit blockchoklad utan att bränna den eller att den blir kornig?
Popsen har redan fått skjuts hem till svärföräldrarna, tänkte att de skulle få ätas på midsommar. Jag vågar inte ha kvar de här hemma, vi vet alla hur farlig jag är på allt som är sött. Har smakat en, som delades med italienaren. Gott, men alldeles för maffigt för att äta allt för många av.

Nu ska jag kvalitetsmysa med den andra häften en stund. Har inte sett honom sedan i morse, jag längtar efter att få kramas ordentligt!
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser FANTASTISKA ut! Helt otroligt för att vara första gången! Kram Mam