fredag, juni 15, 2012

älskade lilla fyrfoting.

Var på fotboll igår och - lång historia kort - Gandhi hamnade oskyldigt i en dispyt med en liten hund med en ouppmärksam husse i andra änden av flexikopplet (ack detta hat mot ouppmärksamma flexikoppelägare). Gandhi försökte hur som helst bara värja sig och jag blev förbannad på den ägaren.

Förutom att han blev rätt spak så bet han sig (blev biten?) i tungan och fick en smäll/bett/klo i ögat. I morse när jag vaknade var det ett varkalas rund ögat och det rann rätt mycket. Varandet och rinnandet ur ögat har fortsatt, men han verkar inte särskilt brydd om det. Ögat är inte grumligt och Gandhi visar inte på någon som helst smärta eller irritation. Men matte blir orolig. Så klart. Min finfina fyrfoting.

Ringde jourvetrinären i Strömsholm nu ikväll, de tyckte att jag skulle komma in för säkerhets skull. Jag avvaktar till imorgon, ser hur det ser ut då. Självklart åker jag in om jag måste, hade bara hoppats på att slippa då bara att komma dit på jourtid kostar omkring fyratusen, då är det exklusive vad själva undersökingen och eventuella vidare behandlingar kostar..

Allt bara för att en annan hundägare inte hade koll på sin hund.

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: