torsdag, maj 17, 2012

uppdatering

Min kära mor och far förtjänar en applåd. De har slutat med nikotinet och jag är så stolt över dem! Heja heja! Min syster döpte minstingen i söndags, och storebror Eddie upplyste snällt prällen om smeknamnet Kalle Balle. Fantastiskt. Katten Leif gör framsteg, men är fortfarande rätt hysterisk när Gandhi kommer nära, fräser och ger honom några ordentliga smällar.
Äppelträden har börjat blomma, men jag har inte ens hunnit ut för att fotografera dem. Jag var på Gör-Om-Mig i tisdags, har fått kortare hår. Igen. Färgen är (nästan) densamma. Bilder kommer när jag får dem från från Style. Ser ut som ett hej-kom-och-hjälp-mig efter att ha stirrat in i en dataskärm i två dygn. Men äntligen är examensarbetet färdigskrivet, med flera dagar till godo. Ska göra powerpointen i helgen och förbereda min executive summary, så ska ni nog se att även jag får ta examen nästa fredag!
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för det! Vi gör så gott vi kan. Tjurskalliga är vi ju så nog kommer det här att gå bra! Kram mam