tisdag, maj 01, 2012

som kungträndgården. nästan

Inte lika många eller fina träd som i Kungsträdgården, men även Västerås blommar i rosa just nu. Gågatorna är fyllda av uteserveringar och på gatorna strosar solälskade mellansvenskar. Latte i takeaway-muggar, sallader to-go och c-vitaminrika smoothiesar.  

Det är faktiskt alldeles underbart. Vet bara inte riktigt när jag ska ha tid att verkligen njuta av det. Fast idag jobbade jag nara några timmar på förmiddagen, sedan har jag fått ledig/kvalitetstid med älskade Italienaren och svägerskan. Njutbart!
__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

Johanna sa...

Så fint! Jag hoppas vårt lilla körsbärsträd får några små blommor i år :)

Men du, kungsträndgården? :)

Erika sa...

Körsbärsblom är så vackert!

Sv, Jag har mejlat lösen. Men när det gäller att hantera förlusten har jag inget svar...
Vi får fortsätta utan dem, och det gör vi men saknaden finns nog alltid kvar.