söndag, maj 13, 2012

snabb uppdatering

Jag hann aldrig uppdatera igår. Eller, det prioriterades bort. Vaknade oförskämt tidigt och började plugga redan vid sju på morgonen. På en lördag! Spelade en timme badminton med italienaren, svägerskan och hennes hälft. Vi vann. Båda matcherna. Har inte hållt i ett badmintonrack på tolv år - så jag höll i det helt krampaktigt. Det ledde till att jag fick ont i armen och knappt kunde lyfta ett glas igår. Än mindre idag.

Spenderade kvällen hos finaste svärföräldrarna, med en något utökad italiensk familj. Men mer om det senare, jag måste. verkligen. plugga. För senare idag hämtar vi hem vår lille Leif, ni vet den där orange hårbollen. More to come, nu ska jag fortsätta plugga!  
 __________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: