onsdag, maj 16, 2012

slutet nära

Den här bilden togs på vår klass av en "fotograf" under vår första vecka i skolan. Anledning till att jag säger "fotograf" är främst för att kvinnan faktiskt tagit en riktigt dålig bild. Camillas lugg är visserligen fin, likaså Lisas hårfäste - men jag skulle föredra att se lite mer än så på dem.
Om knappt nio dagar är det över. Fyra terminer av Världens Bästa Utbildning är alldels snart avklarade. Emelie sa det i måndags när vi var på skolan, att det här blir troligtvis sista gångerna någonsin som vi träffar en del av de här personerna. Och det är nog sant, det finns flera från min gymnasieklass som jag aldrig heller sett sedan vi tog våra gesällbrev 17-18 maj 2003.  

Det känns konstigt. Även om jag inte är särskilt sentimental av mig. Jag vet att de som jag verkligen vill träffa igen - kommer jag att träffa igen. Oavsett om vi kommer bo i olika städer i framtiden. Men samtidigt är det lite konstigt, de har ändå varit en del av min vardag i nästan två års tid.

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: