tisdag, maj 08, 2012

oh deer

Den var för snabb, den lilla sötnosen. Eller, hunden var för högljudd när jag väl hade kameran med mig ut i skogen och faktiskt stötte på ett rådjur. Fyrfotingen tyckte att den var alldeles för spännande och började skutta och skälla - om man nu kan kalla hans ljud för skall.
Så jag hann bara få en bild på rumpan på den. Tyvärr. Men skam den som ger sig, jag ska någon gång få en bra bild på ett rådjur. Har förövrigt sett två rävar på två dagar också. En i Rocklundaskogen och den andra försökte ta sig in till Jehovas sent igår kväll. Även den skrämdes snabbt av fyrfotingen som hoppades att han skulle få leka lite..
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna - Vinn presentkort! sa...

Vi hade ju rådjur på gården i vintras och i veckan har jag sett ett av dem två gånger! Eller var det kanske två olika rådjur, det vet jag inte :)
Försdta gången hoppade det i alla fall fram frmaför bilen när jag kom hem från jobbet (hann bromsa, den var inte så nära) och igår såg jag att den trippade över gården :)

Gillar att skogen är så nära :) Fast jag gillar inte ryktet om att det finns en varg som lufsar runt här. Grannen såg den visst i vintras och mina katter går ju gärna över vägen till skogen. Fast jag borde kanske vara mer orolig fr alla bilar som kör där!