fredag, maj 04, 2012

nu är det så här att..

Italienare är bättre på mat och vin än på ishockey. Fast tyskarna är heller inte så imponerande på isen. Men det är rätt trevligt att hockey-VM har dragit igång.

Fick mitt livs första allergiska reaktion igår. En hel grillad majskolv till middagen resulterade i svullet svalj och kli i halsen. Uppskattas inte!

Nästan alla kvinnor som någonsin bantat klagar på att det första som försvinner är brösten. Inte för mig. Köpte ny bikini igår och det var en spännande upplevelse. Ner en storlek i omfång, men upp två i kupstorlek. Det här är faktiskt inte roligt längre..

Min helg som fiskeänka förvann då det tydligen ska vara dåligt väder i Dalarna och italienaren inte vill fiska i snöfall och nordanvind. Fegis.

I och med det försvann även min middag på Sjökrogen med svärmor och svägerska. Vad ska jag nu hitta på imorgonkväll? Är nästan lite sugen på att göra något slamsigt.

Jag har domningar i vänster tumme idag. Jag undrar varför.

Hoppas att regnet håller sig borta, tänkte ta med fyrfotingen och se pojkvännens fotbollsmatch ikväll. Fredagsnöje av det bästa slaget?!

Jag är bjuden på bröllop sista lördagen i september. Jag längtar!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: