onsdag, maj 02, 2012

jag lever. knappt.

Bilderna är från igår. Men de stämmer bra in idag också. Även om jag inte druckit en endaste kopp kaffe, absolut inte ätit någon Global Living-sallad och knappt ens mer än träffat Italienaren mer än i dörren när jag kom från jobbet och han var på väg till träning.


Jag kom hem från jobbet för en dryg timme sedan, men har inte ens lyckats sätta på TV'n, än mindre lagat mat eller gjort de praktikrelaterade uppgifterna jag helt enkelt bara måste suga tag i ikväll. Måste kanske börja med maten, så jag får ny energi. Istället har jag stirrat rakt fram, läst ikapp Facebook och beundrat de nya kläder som råkade följa med hem idag. Konstigt det där, att jag har så svårt att låta bli. Men det var så mycket nytt och fint som bara ropade mitt namn..

Just nu är jag innerligt tacksam att italienaren har matat och rastat fyrfotingen redan. En promenad på det här kändes övermäktigt. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: