tisdag, maj 08, 2012

idag

Idag är det praktikprojekt och köttsoppekokning som står på schemat. Undrar dock om jag köpte för lite grönsaker till soppan. Äsch, man tager vad man haver - köttsoppan blir garanterat god ändå. Älgköttsoppa med klimp, middag för kungligheter.

Nu har jag gjort en lista på saker jag ska hinna dag för dag. Jag ser slutet nu, 16 dagar kvar till examen! Har mycket kvar att göra, men jag tror det kommer bli ungefär hur bra som helst när det är klart. Det måste bli bra, helt enkelt!

Efter middagen har jag bokat in fröken Nordin och en promenad. Hoppas att foten slutar krångla innan dess, har något litet ben som inte riktigt ligger som det ska - men av erfarenhet vet jag att det brukar släppa efter ett tag!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: