fredag, maj 25, 2012

hejdå!

Jag har vinkat farväl. Helt utan tårar dessutom. Det känns helt underbart att vara klar med utbildningen, även om det känns lite tomt. Dessa människor har jag levt med sedan i augusti 2010, vare sig jag velat eller inte. Vissa kommer jag aldrig mer att träffa. Men nu är det i alla fall över.
Jag tänkte dessutom ta och sparka Jante dit pepparn växer och konstatera att jag är riktigt bra. Helt sjukt jäkla bra. Faktiskt så bra - och ännu lite till.

Har gått igenom den här utbildningen och blivit starkare, mer självständig och med bättre självkänsla. Dessutom har jag tagit examen med toppbetyg. I alla ämnen. Stoltare än jag är blir man inte!

Ikväll blir det middag på Sjökrogen tillsammans med nära och kära. Bilder från examen, klassen, gårdagens grillmiddag och allt annat kommer när firandet är över!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: