fredag, maj 11, 2012

Gör Om Mig

Min störtsköna chefredaktör tyckte att jag förtjänade en liten uppfräschning och bokade in mig på nästa nummers Gör Om Mig-reportage. Så idag har jag fotograferat före-bilderna i Style Magazines egna fotostudio och provat ut kläder på Gant i Gallerian. Gant är en butik jag inte ens sneglar in i i vanliga fall, så jag erkänner att jag är lite skeptisk. Dessutom klädde de mig i kläder som inte ens skulle passera min första gallring - men som var väldigt somriga och fräscha. Och nej, de var absolut inte fula på något sätt, klänningen var faktiskt riktigt söt - but so not my style. Men det är väl därför de kallar det för "Gör Om Mig"? Ska hur som helst bli väldigt spännande!

Tittade även förbi frisören på Salong Johnas som på tisdag ska attackera mitt numera (i mina mått mätta) rätt korta hår. Fokusen kommer hamna på färgen, men då vi tyvärr inte har allt för mycket tid vet jag inte riktigt hur resultatet kommer att bli. Jag ställer in mig på mellanbrun och allt ljusare än det är en bonus! Sedan blir det en make-up på Face Stockholm och sedan till studion för efter-bilderna.

Före och efter-bilder kommer upp även här, jag lovar! 

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: