måndag, maj 07, 2012

fullt schema.


Dagen har erbjudit ett fullspäckat schema. Jobb, bankbesök, mata och hämta hund, se på Korpenmatch (heja SRS!), lämna hund, handla massor med mat, laga mat, skypa med fin vän, äta mat, hångla med italienaren och dessutom ta ett bad. Nu, 22.22 sitter jag äntligen i soffan och pillar navelludd. Eller, navelluddet är redan bortbadat - men ni fattar tugget?!

Helt perfekt att se fotboll tillsammans med svägerskan - då även hennes andra hälft var med och spelade. Hon blir lika upprörd som jag och kan dessutom inte hålla käft. Allt jag i vanliga fall bara muttrar fram kan jag kasta ur mig - så där satt vi på en filt och gormade på allt som rörde sig på planen.

Jag tror tillochmed att jag anklagade en motspelare för att vara italienare, att han skulle stå på fötterna och inte falla så lätt. Visserligen var det troligtvis det snällaste jag kallade motspelarna för...

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: