torsdag, maj 10, 2012

fitnessfighten

Visst måste man genomföra det man skrivit om på bloggen? Så om jag nu skriver att jag i juli ska genomföra Fitnessfighten - så måste jag göra det. 30 dagar med intensiv träning och bra mat enligt ett kostschema. Verkar dock inte som det är så stor skillnad på den mat jag äter idag mot den mat som gäller under de 30 dagarna, skönt! 

Anledningen att jag väljer juli är att då har vi flyttat och det finns gym i nya huset. Måste bara se till att snabbt få bli medlem i gymföreningen och fixa en nyckel, så jag kan köra igång. En timme per dag, det känns vettigt. Allt kommer dokumenteras här i bloggen, vare sig ni vill eller inte.

Jag har fått klartecken från Nordinskan att hon är med mig.
 Vilka mer är pepp?  
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna sa...

Kanske, men tror inte det blir juli.... måste fundera.