tisdag, maj 22, 2012

den ultimata lättnaden

Jag redovisade mitt examensjobb idag. Vilken total lättnad! Lämnade skolan och mådde bättre än på väldigt länge. Fantastisk feedback och med ett höjt självförtroende. Har nog aldrig varit så här nervös inför ett muntligt framförande - inte ens studenttalet inför närmare tusen personer. Men när jag stod där och väntade på att få börja så slog hjärtat hårdare än någonsin förr.

Utan anteckningar, egentligen utan att ha förberett mer än en powerpoint - och all nervositet släppte samma sekund som jag började prata. Jag är som bäst när jag skjuter från höften, framförallt då jag kan mitt ämne - och det här ämnet kan jag verkligen!

Jag är gränslöst stolt över mig själv. Jag kan bära mitt huvud högt på fredag!
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna sa...

Wohoo!
Vad hade du skrivit om?