söndag, april 29, 2012

vem ute i backarna står?

Jag tog med kameran ut på promenad i morse. Hade hoppats på att träffa de två rådjur som jag träffar (är nämligen helt övertygad om att det är samma) i skogsdungen varje gång jag i n t e har kameran med mig. Såklart. Men nej nej, de behagade inte skutta runt där. Heller inte hararna eller hackspetten.
Fick nöja mig med blommor. Igen. Fördelen med blommor är att de är pålitliga, orädda och harmlösa. De djur jag stöter i skogen på har en tendens att bli rädda och fly all världens väg när fyrfotingen flåsar dem i nacken. Konstigt värre. Så tills dess att jag stöter på några spännande djur som inte springer för livet när de ser Gandhi - och att jag råkar ha kameran med mig - så får ni nöja er med blommor.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: