tisdag, april 17, 2012

torsdag baby, torsdag!

Jag har skrivit om det förr, men är för trött för att orka leta upp de inläggen. Men det där med rutstore.se, provjobb och så vidare, om ni minns? Om inte, så träffade jag ägaren i samband med praktiken - ett möte som slutade i en förfrågan om provjobb.
På torsdag har jag två praktikrelaterade besök, ett i Kumla och ett i Örebro. Efter det ska jag till rutstore.se och jobba några timmar. Mitt första pass på Rutan! Det känns hur kul som helst - jag ser verkligen fram emot det. Såg att Kenza lagt upp en bild och länk, de har visst fullt upp efter det. Marknadsföring via personliga bloggar, det är det som gäller. Och jag älskar't, det ger mig vatten på mitt examensarbetskvarn.
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna sa...

Tycker det låter så himla kul!