onsdag, april 25, 2012

tänk om det vore så lätt.

På min Facebook-feed snurrade det i morse runt ett "Free Gift Card" från H&M, som man kunde få om man klickade på länken och delade den. Över 16 miljoner (!) människor tyckte att det lät som en bra idé och hoppades på att få ett presentkort på $500.

Allvarligt. Trodde ni själva att det var sant? När något verkar för bra för att vara sant - så är det oftast det. Inget ont om mina vänner som faktiskt delade den, ni hade som sagt sällskap av hela Chiles befolkning - i alla fall lika många.

Men dessa saker dyker upp titt som tätt. Klicka här och du får massa pengar. Eller på mailen, jag vann senast härom veckan £2 100 000 på något lotteri i England. Eller hur, skulle bara sända tillbaka mina personuppgifter och kontokortsnummer. Självklart var jag snabb och gjorde det, jag kan behöva pengarna när jag flyttar i sommar, hoppas bara jag hinner få dem innan dess..

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: