onsdag, april 04, 2012

smoothieholic?

Att sitta inomhus hela dagarna går mig på nerverna. Framförallt inomhus och hemma. I soffan. Även om jag skriver/mailar/fixar så blir jag rastlös. Det verkligen kryper i skinnet på mig. Hur ska det gå om jag skulle bli arbetslös i sommar? Skjut mig!

Hur som. Hade ett litet ärende på stan, passade på att slå två flugor i en smäll och samtidigt sällskapa lite med Mari. Njöt av en smoothie från Squeezed Up till mellanmål i solen medan jag väntade på att hon skulle lämna alla barn i sina kollegors händer.
Jag är smoothieberoende förövrigt. Varje morgon dricker jag en till frukost. Den här morgonen bestod den av banan, mango, ananas och rabarber, samt lite yoghurt och lättmjölk. Mellanmålsvarianten hette Passion Breeze tror jag, innehåll passionsfrukt, jordgubbar, lime, frozen yoghurt och äppenjuice eller något liknande. Smakade bra. Inte riktigt lika bra som de från Naked Juice Bar på Erikslund dock.. Där pressas dessutom till och med juicen på beställning - och de har inget som helst tillsatt socker. Älskar't!  

Skulle jag bara få äta en sak i resten av mitt liv skulle det vara smoothies.
Vad skulle ni välja, om ni för all framtid bara fick äta en enda sak?

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

signe sa...

Jag vrider och vänder och funderar.. Smoothie är ett bra alternativ, för det går att variera, men ost är ju förjäkla got!